Saturday, August 10, 2013

Selamat hari raye.....

Semua org hepi bile time hari raya. Yelah dah puasa sebulan , raya ni kira tanda kemenangan buat kita umat islam la. But i feel different. They may see my face is full with happiness but the truth is inside of me.. You will see nothing.. The path i choose, the thing  i do it just to cover me from remembering the past. Now, I'm no longer my old self . For me today, everyone happiness is my happiness too.. I will make the person around me to have their smile so i can get my smile too. I dont know how long it would be but as long i lived, i know that I will try my best to fill my emptiness until i find my true happiness..

Saturday, January 21, 2012

akhirnye......

akhirnya dapat jugak aku meng update kan blog aku ni..dah nak hampir setahun bersarang tanpa penghuni.. akhirnya aku diberikan jugak peluang...sebab ape, sebab aku dah ade pc baru..huhu..sangat seronok..sebelum ni update guna laptop..sejak laptop rosak..nothin i can do....

selepas setahun x update, banyak benda nak aku updatekan..selama setahun ni jugak banyak perubahan yg aku rasakan yg berlaku terhadap diri aku..tapi arini ape yg aku nak cerita adalah aku dah ade bisness online..haha..sangat seronok..so far aku jual jam casio ngan minyak wangi..harap2 ade la rezki aku kat situ..

banyak sangat aku bebel arini..nanti2 la aku update lagi..skang sangat bz menguruskan dan menyeting page aku kat fb tu...

adios.......

Friday, January 28, 2011

pulang jua..

akhirnya selamat sampai aku ke klia pada pukul 845 malam tadi...letih memang letih, tapi aku enjoy...hehe, gambar nanti aku upload kat fb jela...kat sini masuk skit2 jek... slamat malam sume...feel very tired...

Tuesday, January 25, 2011

off to kuching...

skang tengah sibuk packing barang2 untuk ke kuching..huhu, aku xleh nak tido memandangkan flight esok pukul 720 pagi... dan aku kene check in at least 40minute before departure bermakna juga aku kene bangun pukul 5... aduyai...sebaik dah tido tadi.... niat hati nak tido tapi takut terlajak.. kesimpulannya, aku nak gi main ps2...huhu

Sunday, January 23, 2011

150 to 1000 look alike...

tajuk yg meragukan, hehe... ape yg cube aku nak sampaikan ni.. ianya bukan la hanya sekadar nombor semata2,  baru2 ni bini aku yg kat atas ni die merayu2 mintak dibelikan baju baru...aku cakapla, ingat aku ni cop duit ke... nasib baik bini aku ni xmerajuk ngan aku..

die kata, aritu aku beli die baju jek...die nak sluar plak...adoi..penin r aku camni... baju die jek aritu dah abis dekat 8rat...ni mintak sluar...ade gak kat 7rat ni... aku cakap le kat bini aku ni...abis barang mekap cmne... kata nak kaler yang gedik2.. tu pun dah makan kat 8rat tu..mane la aku nak cekau duit ooiii.... tapi bila difirkan, btul gak kata bini aku ni.. baju dah lawa, tapi sluar yg sedia ada kurang menarik plak...kene jugak aku belikan die sluar baru ni...pastu baru leh mekap cun2 skit.... oh duit, dimanakah kau....

eh, korang tau ke ape yg aku merepek kan ni..ish3, cube tgk bini aku yg kat atas tu...compare ngan yg kat bawah ni...mane lagi cun....