Saturday, January 21, 2012

akhirnye......

akhirnya dapat jugak aku meng update kan blog aku ni..dah nak hampir setahun bersarang tanpa penghuni.. akhirnya aku diberikan jugak peluang...sebab ape, sebab aku dah ade pc baru..huhu..sangat seronok..sebelum ni update guna laptop..sejak laptop rosak..nothin i can do....

selepas setahun x update, banyak benda nak aku updatekan..selama setahun ni jugak banyak perubahan yg aku rasakan yg berlaku terhadap diri aku..tapi arini ape yg aku nak cerita adalah aku dah ade bisness online..haha..sangat seronok..so far aku jual jam casio ngan minyak wangi..harap2 ade la rezki aku kat situ..

banyak sangat aku bebel arini..nanti2 la aku update lagi..skang sangat bz menguruskan dan menyeting page aku kat fb tu...

adios.......

No comments: