Sunday, January 23, 2011

150 to 1000 look alike...

tajuk yg meragukan, hehe... ape yg cube aku nak sampaikan ni.. ianya bukan la hanya sekadar nombor semata2,  baru2 ni bini aku yg kat atas ni die merayu2 mintak dibelikan baju baru...aku cakapla, ingat aku ni cop duit ke... nasib baik bini aku ni xmerajuk ngan aku..

die kata, aritu aku beli die baju jek...die nak sluar plak...adoi..penin r aku camni... baju die jek aritu dah abis dekat 8rat...ni mintak sluar...ade gak kat 7rat ni... aku cakap le kat bini aku ni...abis barang mekap cmne... kata nak kaler yang gedik2.. tu pun dah makan kat 8rat tu..mane la aku nak cekau duit ooiii.... tapi bila difirkan, btul gak kata bini aku ni.. baju dah lawa, tapi sluar yg sedia ada kurang menarik plak...kene jugak aku belikan die sluar baru ni...pastu baru leh mekap cun2 skit.... oh duit, dimanakah kau....

eh, korang tau ke ape yg aku merepek kan ni..ish3, cube tgk bini aku yg kat atas tu...compare ngan yg kat bawah ni...mane lagi cun....



No comments: