Tuesday, January 18, 2011

aku tak tau nak update ape...

hmmm...lamer giler xupdate blog ni...dah berabuk2 rasenye.... menjak lappy dah xde ni... meminjam jela kejenye.. nak beli bukan xde duit....tapi sume duit dah abis kat bini aku yg kat atas ni...hehe...sian kat aku... semenjak dah single ni..otak aku nih dah xpandai nak bermadah2, so aku memang xreti nak update status2 jiwang ni (leh caye ke)....camne ye rase hidup berpasangan...aku rindu giler wei ngan perasaan tu... asal ek xde sape nak kat aku (ayat kesian)...adakah aku xcukup ensem....ye jugak kan...tapi aku tetap macho pe... si dia dah pun berpunye, si die yang ku nak tackle pun dah berpunye...ape la nak jadi kat aku nih...macam magnet plak...nak melekat pada yg berpunye...aku ni memilih sangat ke...rasanya tak kot..umur dah lanjut...mintak mak aku carikan jela...mesti best....dapat restu mak bapak tu...huhu....tapi tu nantila, idup ni pun terhuyung hayang lagi..bak kata mak aku 'spender pun mak ni yg belikan, ade hati nak berkawin'...haha, tu la ayat mak aku waktu aku blaja dulu...tapi kini xlagi..hahaha..ape da aku melalut ni...ish2, niat hati nak update sebab nak share lagu kat sini..lame aku xberjiwang, nak wat sendiri xpandai so better aku serahkan pada yang pakar..haha...adios



luahan hati....

pertama kali ku dengar suara mu..
sayunya hatiku merindui dirimu
walaupun belum kita bersua muka
namun aku tetap jatuh cinta

pertama kali ku bertemu denganmu
hatiku terpaut melihat senyumanmu
aku engharap engkau menerimaku
kerna aku bersedia menyintaimu

akan ku renang lautan yg berapi
membuktikan kehebatannya cinta ini
tetapi jikalau kau meninggalkan ku
terhiris hati ini.terguris jiwa ini.
menangis tak berlagu..ohhhh...

biarpun ombak yg mrubah pantai
kasih ku tak kan hancur berderai
biarpun hari berganti hari
dirimu tetap ku nanti ohhhh...

sayangku pimpinkan tangan ku
menuju mahligai bahgia..
kita bersama nikmati kisah cinta
hidup bagaikan di syurga
ohhhh..kasih...





p/s : sedih bila aku dengar lagu ni.... :(

2 comments:

Finaz Jaafar said...

kte ske dgr thaqif nynyi..hydir pown best jugakk=)

M HALIM said...

tapi owner punye song gak yg best...vote for apit