Wednesday, January 19, 2011

bola bola boling

kebosanan melanda sekali lagi... so aku decide tuk gi main boling ngan member umah aku, eeb.... sronok tul, dah dekat seminggu aku xgi main boling... memang skang aku addict ngan boling ni... lebey2 lagi kat tempat aku ni dekat ngan satu alley boling... murah pun murah, satu game 3 hinggit sape xnak kan...huhu

arini aku rasa berjaya main ngan baik, walaupun score xberape nak bagus...top score aku kalini dapat 130 jek, masih xdapat nak mematahkan rekod lame aku 172...kira ok la tu kan, aku skang cube fokus tuk dapatkan throw yg baik jek.... score dapat brape pun aku xkisah....

semenjak aku main boling ni, lutut kananku aku ni memanjang sakit jek... mungkin salah step kot... tapi apakan daya, aku dah terminat ngan sukan ni...hehe, lebey2 lagi xlama lagi aku akan dapat bola boling percuma... huhu, lagi addict la aku walaupun dapat 2nd hand...

ni la hobi aku skang lepas aku dah malas nak blaja trick card ni.... memang makan modal dari hobi yg dulu, tapi nak wat camne... dari aku habiskan duit aku kat bini aku yang kat atas tu...sekali sekala ape la salahnye kan... walaupun kalau dikira dari segi bilangan bukanlah sekali sekala...ape aku kisah...haha

bakal bola bolingku..huhu


p/s : so pada kawan2 yang nak main boling tapi xde geng leh r ajak aku men skali

No comments: