Thursday, June 03, 2010

adoi...adoi...adoi...

huh...dah lamer giler xberupdate kat sini..berhabuk2 sesawang aku nih...dahla internet xde skang...bertambah malas aku nk update kat sini..

tapi arini aku nk share benda yang terngiang2 dalam kepala aku skang...ape lagi lagu la kan...lagu yg aku rasa penah mjadi fenomenda dikalangan gadis2 skarang ni...ape lagi kalo bukan lagu Yang Terindah...nyanyian dakmie...

aku yakin ramai yg tau pasal lagu ni...lagu ni dh lame..time movie I'm Not Single keluar dulu..aku pun dah lame gak tau pasal lagu ni..cume skarang baru nk glemer...tu sume gara2 drama Adamaya yang baru jek abis kat tv arituh...

ramai member aku cakap drama tu best..setelah aku bersusah payah, baru aku dapat complete set drama tu dari member aku..so kirenye baru nak layanla cite ni....

so far aku baru tgk episod 11, malam ni nak sambung lagi...huhu
sebaik aku ni jiwang...tapi cite ni mmg bestla...
so gadis2 yang rasa nk cari lelaki romantik cam adam tuh, leh r hello2 aku...huhu

banyak sgt tul aku bebel arini...dah la kene hafal lagu ni..atas permintaan seseorang la...kalo stakat nyanyi jek xpe, ni siap kene men gitar sambil nyanyi...huhu..nasib bek aku kene nyanyi sbab dienye besday...kalo x, adoi...

kat sini aku nk share lirik lagu tu ngan gitar chord..mane tau kalo ade sape2 yg berminat nk memetik gitar kan...aku sendiri pun xpandai....baru nk blaja...so, enjoy..

Yang Terindah

[Intro x2]
G Am Bm Am


G Am Bm Am
Semenjak kau hadir dalam hidupku
G Am Bm Am
Tiada lagi keresahan
G Am Bm Am
Kau mengetuk pintu hatiku
G Am Bm Am
Tanpa sedar hingga ku izinkan


C D G
Kau yang bernama cinta
C D G
Kau yang memberi rasa
C D G
Kau yang ilhamkan bahagia
Em Am D G
Hingga aku terasa indah


G Am Bm Am
Maaf jikaku tidak sempurna
G Am Bm Am
Tika bahagia mula menjelma
G Am Bm Am
Bila keyakinan datang merasa
G Am Bm Am
Kasih disalut dengan kejujuran


C D G
Mencintai dirimu
C D G
Merindui dirimu
C D G
Memiliki dirimu
Em Am D G
Hingga akhir hayat bersama kamu


C D G
Kau yang bernama cinta
C D G
Kau yang memberi rasa
C D G
Kau yang ilhamkan bahagia
Em Am D G
Hingga aku terasa indah


C D G
Kau yang bernama cinta
C D
Hingga aku rasa indah


[Outro]
Bm F# D E A

1 comment:

DeaN said...

boleh share set ADAMAYA tak bro?